Επιστροφή...

 
Όταν είστε στο δρόμο το Tivoli Audio iSongBook θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος.
Yankee, Ιούνιος 2006.Για τους χρήστες iPod που επίσης αγαπούν το ραδιόφωνο–ναι, μερικοί ακόμη το κάνουν–Το iSongBook είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό σύστημα.
MacWorld, Απρίλιος 2006.Όταν μιλάμε για ευκολία και Cool καταστάσεις, το iSongBook απωθεί μακριά οποιαδήποτε άλλη βάση με ηχεία που έχουμε δοκιμάσει.
Robb Report, Μάιος, 2006.Με αυτό το Hot λευκό (μαύρο αν θέλετε) ψηφιακό μουσικό σύστημα που δέχεται όλες τις εκδόσεις iPod, συμπεριλαμβανόμενου και του νέου Nano, οι λάτρεις των πάρτι μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους μουσικές και να τις απολαύουν μαζί με τους φίλους.
Home, Δεκέμβριος 2005.Το Tivoli Audio iSongBook έχει μετατρέψει τα iPod σε μοδάτα φορητά ηχοσυστήματα.
About. com, Νοέμβριος 2005.Το iSongBook ξεπερνά όλες μου τις προσδοκίες. Εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα και τη χροιά του ήχου. Αυτό είναι το ΤΕΛΕΙΟ ηχοσύστημα.
Satisfied Customer, Allentown, PA.Στα αριστερά, υπάρχει μια βάση iPod–όχι όμως οποιαδήποτε iPod βάση, αλλά μια αληθινή “Universal βάση,” όπως η Apple την έχει τοποθετήσει.
iLounge. com, Νοέμβριος 2005.Εκτός εάν κάποιος άλλος εμφανιστεί με κάτι ακόμη καλύτερο, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να στέψουμε το iSongBook βασιλιά της κορυφής των ηχητικών συστημάτων για iPod.
iPod Garage, Νοέμβριος 2005.Αν θέλετε το πιο ευπροσάρμοστο σύστημα iPod διαθέσιμο, πάρτε ένα από αυτά.
MacAddict, Μάρτιος 2006.Το iSongBook είναι το καλύτερο φορητό ηχοσύστημα για iPod που έχουμε δοκιμάσει.
Playlist, Νοέμβριος 2005.Αυτό το γοητευτικό άσπρο (μαύρο) και ασημί ηχητικό σύστημα πρωταγωνιστεί για την μοναδική βάση iPod που προσαρμόζει οποιοδήποτε iPod, όπως επίσης είναι και ένας από τους καλύτερους δέκτες ραδιοφώνου που θα βρείτε σε μια φορητή συσκευή.
Playlist, Plays of the Year Awards, Δεκέμβριος 2005.Το περιοδικό Edutopia κάνοντας κριτική στο iSongBook τονίζει ότι "το iSongBook είναι η τέλεια συνοδεία για ένα iPod.
Edutopia, Ιούνιος 2006.Ο ήχος δεν συγκρίνεται, η βάση για το iPod είναι έξυπνη και η αισθητική όμορφη. Είναι λίγο ακριβό, αλλά έπειτα πάλι, παίρνετε κάτι πολύ περισσότερο από το να αγοράσετε ένα ραδιόφωνο 29€ που βρίσκεται σε τοπικό κατάστημα που πουλάει κουτιά.
E-Gear, Απρίλιος 2006.Η Tivoli θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σας το χριστουγεννιάτικο πρωινό, το νέο όμως iSongBook είναι πιθανόν το πιο Cool προϊόν που προσφέρει. Ένας δέκτης AM-FM με ένα ψηφιακό ξυπνητήρι ρολόι, συν την μοναδική βάση για iPod το κάνει ολοκληρωμένο Ηι-FI ηχητικό σύστημα.
FoxNews. com, Νοέμβριος 2006.