Επιστροφή...

 
Το Tivoli Audio iYiYi πρωτοπορεί σε σχέση με όλα τα άλλα iPod ρολόγια ραδιόφωνα, χάρη στον εξαιρετικό του ήχο και την όμορφη παρουσία του.
Rolling Stone, Ιούνιος 2007.Η ηχητική του απόδοση είναι ακόμα καλύτερη, κατά τη γνώμη μου και από τα δημοφιλή Sound Dock της Bose.
Playlist, Aπρίλιος 2007.Το ψηφιακό αυτό μουσικό κουτί μπορεί να αντλήσει μουσική από οποιοδήποτε iPod. Είναι επίσης ένας AM-FM δέκτης και το τηλεχειριστήριο του έχει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Το όνειρο κάθε άντρα γίνεται πραγματικότητα.
Redbook, Δεκέμβριος 2006.Παρά το όνομά του που θυμίζει ήχο από ξυπνητήρι, η μοναδική αυτή βάση Tivoli για iPod σας βοηθάει να ξεκινήσετε τη μέρα σας ευχάριστα. Εκτός από τα επίπεδα απόλυτης ηχητικής πιστότητας, το iYiYi έρχεται με ένα ενσωματωμένο ξυπνητήρι που μπορεί να σας ξυπνήσει με τη μουσική από το iPod σας.
Men. Style.com, Noέμβριος 2006.Το iYiYi πρωταγωνιστεί στο "Suite Dreams.
Metropolis, Aύγουστος 2006.Εξαίρετο ραδιόφωνο, με μεγαλειώδη ποιότητα ήχου.
CNET, Ιούνιος 2006.Με ένα ψηφιακό AM-FM ραδιόφωνο, ένα ενσωματωμένο ξυπνητήρι, ένα ψηφιακό ρολόι, ένα τηλεχειριστήριο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, μια μπλε φωτεινή LCD οθόνη και RDS, το iYiYi προσφέρει την απόλυτη μουσική εμπειρία.
TechEBlog. com, Ιούνιος 2006.Ναι, το iYiYi έχει αστείο όνομα αλλά όπως ένα ξένο σούπερ μοντέλο, έτσι και αυτό έχει ένα Look που προσπερνάει το όνομα του.
Uncrate.com, Ιούνιος 2006.