Επιστροφή...

 
Όταν το γύρισα σε ένα κλασικό σταθμό, ο ήχος της μουσικής με άφησε ένα ανόητο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Δεν έχω ξανακούσει τόσο υπέροχο ήχο να βγαίνει από τόσο μικρά ηχεία.
Robert Bryan, PC Review, Μάρτιος 2002.Ο θανάσιμος δέκτης διαλέγει και κλειδώνει αποφασιστικά επάνω σε σταθμούς που δεν θα έπιανα με δέκτη $800 και κεραία $200.
Stephen Williams, Newsday.com, Μάρτιος 2002.Σε συντομία το Model Two είναι ένα ξεχωριστό ραδιόφωνο. Ο ήχος είναι φυσικός και ελεύθερος από κάθε παραμόρφωση. Το Henry Kloss Model Two είναι ένα σχετικά φθηνό προϊόν καθιστώντας το σήμερα την εξυπνότερη αγορά.
Joe Shumer, The Audiophile Voice, Volume 8, Issue 1.Για την κουζίνα ή το γραφείο, το Model Two είναι ένα ευχάριστο σύστημα όπου τα δεξιά και αριστερά μεγάφωνα στις ξεχωριστές καμπίνες παρέχουν πολύ περισσότερο στέρεο ήχο από δύο ηχεία που βρίσκονται σε ένα κουτί.
Sam Tellig, Stereophile, Απρίλιος 2002.Ο Henry Kloss τα κατάφερε πάλι... αυτή τη φορά διπλά. Το Model Two της Tivoli είναι ένα θαυμάσιο στον ήχο ραδιόφωνο, το οποίο θα μπορούσε να γίνει η βάση για ένα φανταστικό στερεοφωνικό ηχοσύστημα για μικρά ή μεσαία δωμάτια. Το Subwoofer προσθέτει λίγη παραπάνω δύναμη στο σύστημα.
Gary Krakow, MSNBC, Ιανουάριος 2002.Το Model Two... ο καλύτερος ήχος που μπορείτε να βρείτε από ένα ολοκληρωμένο στερεοφωνικό συγκρότημα.
Nick Triano, Geek.com, Ιούνιος 2002.‘‘...το Model Two-Model SubWoofer προσφέρουν υπέροχο ξεχωριστό στερεοφωνικό ήχο, χωρίς κανένα συμβιβασμό και δεν συγκρίνεται με άλλους αναλογικούς δέκτες.’’
Kevin East, Τ he Sensible Sound, Φεβρουάριος-Μάρτιος 2003.Το καλύτερο του κόσμου; Μιλώντας για επιτραπέζια ραδιόφωνα, η απάντηση είναι ναι, και μάλιστα με τεράστια διαφορά από το δεύτερο.
Πάρις Κωτσής, ΗΧΟΣ, Ιούνιος 2003.Πράγματι η γλυκύτητα του ήχου αυτών των ραδιόφωνων είναι αξιοζήλευτη, και ας μη μιλήσουμε για τον σχεδιασμό, για τον οποίο δε χρειάζεται σχόλιο, αφού είναι απλώς άψογος... Είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα που πετυχαίνει τόσο Audiophile επιδόσεις, ενώ προβλέπεται να "σπάσει ταμία".
Κώστας Βλαχάκης, ΗΧΟΣ, Ιούλιος 2003.Τα ραδιόφωνα της Tivoli έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και βέβαια αυτό δε μας κάνει εντύπωση, αφού μιλάμε για επιτραπέζια ραδιόφωνα με την απόλυτη ποιότητα κατασκευής, που αποπνέουν φινέτσα και πολυτέλεια.
Hi-Tech, Νοέμβριος 2003.