Επιστροφή...

 
Τέλειο για τον πρωινό σας καφέ. Ένα υπεραπλουστευμένο, (όλα σε ένα) ηχητικό σύστημα Hi-Fi.
Domino, Aπρίλιος 2008.Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό στο χώρο του Ηome Stereo, μη ψάξετε μακριά από το Tivoli Audio Music System. Αυτό είναι μια (όλα σε ένα) λύση που για την ακρίβεια δουλεύει πολύ καλά. Είναι σούπερ απλό, και τα κουμπιά είναι ακριβώς αυτά που πρέπει να είναι.
GearLive. com, Nοέμβριος 2006."Το Tivoli Audio Music System είναι ακριβώς ότι θα έπρεπε να είναι ένα σύστημα ένα σε όλα. Η τακτοποιημένη καμπίνα του και οι κομψά ενσωματωμένες λειτουργίες του είναι τόσο ευκολόχρηστες που μπορείτε να αγνοήσετε τις οδηγίες χρήσεως. Τα ηχεία εκπέμπουν αρκετό ήχο για να γεμίσουν οποιαδήποτε κρεβατοκάμαρα ή καθιστικό.
Wired Test, Οκτώβριος 2006.Ένα CD Player και ένα ραδιόφωνο με τις δυνατότητες του iPod μέσα σε ένα πακέτο. Τίποτα δε δείχνει καλύτερο ή ακούγεται καλύτερο από ένα Tivoli.
GQ, Best Stuff of the Year, Δεκέμβριος 2005.Θαυμασμός για το σχέδιο αυτού του στερεοφωνικού συγκροτήματος. Είναι λείο και σύγχρονο αλλά και κάπως Retro στο Design συγχρόνως.
Lucky, Δεκέμβριος 2005.Αυτό το CD Player και ραδιόφωνο από καρύδια έχει την ποιότητα ήχου εκείνη που ταιριάζει στις κομψές γραμμές του.
Cargo, Δεκέμβριος 2005.Το Music System συνδυάζει στυλ και τεχνικά χαρακτηριστικά: MP3, Subwoofer, AM-FM ραδιόφωνο, ψηφιακό ρολόι ακόμα και ένα τηλεχειριστήριο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας.
Wired Test, Δεκέμβριος 2006.