Επιστροφή...

 
Ένα μοδάτο εναλλακτικό μοντέλο που παρέχει πλούσιο ήχο, με δυνατότητα φορητότητας και κάτι ακόμη: Ιταλικό Design
NY Times, Ιούνιος 2009.Ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο θα έπρεπε να παίζει όπως ένα ραδιόφωνο και το στερεοφωνικό ραδιόφωνο NetWorks με FM το κάνει αυτό. Ενεργοποιείται στη στιγμή και σας να δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε όλους τους αγαπημένους σας σταθμούς ακόμα και σε αυτούς που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά, μέσα σε δευτερόλεπτα. Η εμφάνιση του είναι ρετρό αλλά αυτό που προσφέρει είναι το μέλλον στην τεχνολογία των ραδιοφώνων.
Sound & Vision, Mάρτιος 2009.Σέξι-μινιμαλιστικό…Ο δυνατός, σαφής ήχος του είναι ασυναγώνιστος!!
Men's Journal, Φεβρουάριος 2009.Πανεύκολο στη χρήση με ένα κομψό ξύλινο Look. Αυτό το μικρό κομμάτι σίγουρα ανοίγει ένα νέο κόσμο στις μουσικές δυνατότητες.
Tone, Δεκέμβριος 2008.Τις καλύτερες ευχές από το Best Design Awards 2008.
ProDesign, Nοέμβριος 2008.Σοβαρή πιστότητα ήχου, αυτοενημέρωση λογισμικού συστήματος που ανιχνεύει σταθμούς για εσάς.
Cigar Aficionado, Noέμβριος 2008.Ο ήχος είναι μεθυστικός…Θα ήταν πολύ δύσκολο να μπορείτε να βρείτε ένα τόσο ολοκληρωμένο και ικανοποιητικό σύστημα…Η πιο χρήσιμη Audio καινοτομία που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.
Men's Vogue, Nοέμβριος 2008.Η τελευταία προσφορά της Tivoli Audio είναι μια ραδιοφωνική νιρβάνα. Το NetWorks είναι το καλύτερο ιντερνετικό ραδιόφωνο που έχουμε δει και σίγουρα η καλύτερη ηχητική σπέσιαλ συσκευή.
The Sydney Morning Herald.Το NetWorks είναι ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση, εκπληκτικό ηχητικά, υψηλής απόδοσης μουσικό σύστημα.
Gary Krakow, The Street. com.Κάτω από το αριστοκρατικό του περίβλημα είναι μια τεχνολογικά-προηγμένη καρδιά που δείχνει το μέλλον της ηχητικής ψυχαγωγίας.
Audio Video, Aύγουστος 2008.Το NetWorks είναι ένα Wi-Fi ραδιόφωνο που συνδέεται με μια απίστευτη πληθώρα σταθμών. Αν είστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στην ραδιοφωνική διασκέδαση, επιλέξτε ένα Tivoli Audio NetWorks.
Wi-Fi Planet, Ιούνιος 2008.