Επιστροφή...

 
Ένα ολοκληρωμένο φορητό ραδιόφωνο που πιάνει τέλεια, χωρίς παρεμβολές τους αγαπημένου μας σταθμούς οπουδήποτε βρισκόμαστε.
Lucky, Δεκέμβριος 2004.Τα νέα και η μουσική ακούγονται με καθαρότητα και λεπτομερή ήχο. Με ρετρό έμπνευση μέσα– έξω αυτό το ραδιόφωνο παρέχει ένα μεγάλης πιστότητας ψηφιακό δέκτη AM-FM, ρολόι–ξυπνητήρι και μία ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας από 15-18 ώρες.
City, Άνοιξη 2005.Προσφάτως περάσαμε ένα μήνα σε ένα μικρό σπίτι στο Μεξικό χωρίς πλυντήριο πιάτων και τηλεόραση, αλλά με ένα γεμάτο υπέροχο ήχο χάρη στο SongBook συνδεδεμένο με ένα φορητό CD Player. Ποιο είναι το όφελος για τον ταξιδιώτη εάν δεν έχει καλή μουσική μαζί του;
D. Gordon, Ευχαριστημένος Πελάτης.Το SongBook είναι ένα εκπληκτικό φορητό ραδιόφωνο–ρολόι. Στην πραγματικότητα είναι μια καταπληκτική εποχή για το ραδιόφωνο. Το έχω συνδεδεμένο με το Hi-Fi και το χρησιμοποιώ ως δέκτη των FM. Έχει εκπληκτικό ήχο.
Gary Krakow, MSNBC, Ιανουάριος 2005.Είμαι χαρούμενος να σας αναφέρω ότι το μόνο κοινό που έχει το SongBook με τα άλλα ραδιόφωνα της Tivoli Audio είναι η ποιότητα του ήχου. Είναι φανταστικό.
Gary Krakow, MSNBC, Ιανουάριος 2005.